Upgrade Markzware pentru conversia fișierelor de Quark 9 și InDesign CS5.5

Upgrade Markzware pentru conversia fișierelor de Quark 9 și InDesign CS5.5

20
0
DISTRIBUIȚI

Markzware, liderul mondial al tehnologiei de conversie a fișierelor Adobe InDesign, a anunțat lansarea unui nou upgrade pentru popularul său Adobe Plugin, Q2ID (Quark to InDesign). Această ultimă versiune a plugin-ului Adobe funcționează pentru InDesign CS5.5, convertind documente Quark, inclusiv QuarkXPress 9. Este de asemenea disponibil și pentru Quark 9, convertind file-uri InDesign CS4 și InDesign CS5.5.

Convertirea manuală a documentelor Quark este adeseori o sarcină descurajantă. Acum Q2ID v5.5 oferă o modalitate rapidă, simplă și ieftină de convertire a informației din Quark în InDesign. Deschiderea fișierelor Quark cu InDesign devine la fel de ușoară ca a deschide pur și simplu un document propriu. Q2ID este foarte precis, convertind cu o deosebită acuratețe detaliile specifice documentelor Quark.

Q2ID v5.5 este disponibil în Q2ID Store al www.markzware.com pentru platforme Macintosh și Windows. Un demo video poate fi urmărit la adresa:

http://www.youtube.com/user/markzwareTV#p/c/85CA5CC05F1C5668/0/h4l_NlrUFj8


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853