Speedpack, de la Bobst: productivitate fără egal pe piață

Speedpack, de la Bobst: productivitate fără egal pe piață

186
0
DISTRIBUIȚI
Speedpack de la Bobst este configurabilă în trei variante
Speedpack de la Bobst este configurabilă în trei variante

Produsă în trei configurații, mașina de împachetat- ambalat de la Bobstt poate lucra cu diverse tipuri de cutii din carton ondulat.

Compania elvețiană Bobst a lansat în fabricație o mașină automată modulară de împachetare pentru ambalaje din carton ondulat. Potrivit afirmațiilor reprezentanților produscătorului elvețian, mașina este considerată „cea mai productivă de pe piață”.

Cu dimenisuni variind de la 8,7 metri la 13,8 metri pe lungime și 3,2 metri lățime, utilajul de ambalat poate funcționa „toată ziua, șapte zile din șapte, la o viteză foarte ridicată”, după cum se menționează în publicația specializată Graphiline. Cu toate acestea, producătorul din Elveția nu a precizat exact cât înseamnă această „viteză ridicată”.
„Am ascultat cu atenție toate cerințele clienților noștri. Cea mai mare nevoie este de a oprimiza sistemul mașinilor de pliere-lipire„”, a declarat responsabilul departamentului de marketing de la Bobst, Jacques Reymond, El a mai spus că Speedpack este un utilaj revoluționar, „care preia cu ușurință cutiile din carton ondulat, imediat după ce au ieșit din faza de pliere-lipire și le regrupează eficient în loturi perfecte”. Responsabilul departamentului de marketing de la Bobst a mai adăugat că toate operațiunile se realizează extrem de eficient, păstrându-se neafectată calitatea cutiilor din carton ondulat. (R,C,)

*Citește și: Noi cerneluri invizibile compatibile cu suporturi standard


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853