How to print

How to print \

52
0
DISTRIBUIȚI

12 -13 februarie – Digital LFP

19 – 20 februarie – Packaging


Sunteți invitați la Showroom-ul Grup Transilvae din București, pentru a participa la workshop-urile avansate How to print “The eXpected” susţinute de Dorin Pitigoi, Color & Standardization expert și Authorized X-Rite/Pantone Education Partner.

În funcţie de tehnologia de tipar pe care doriţi s-o aprofundaţi, puteți participa la una dintre cele două sesiuni organizate în luna Februarie 2014:

– 12 – 13 Februarie – sisteme digitale de tipar pe format lat, agenda detaliată aici;
– 19 – 20 Februarie – aplicatii pentru industria de ambalaje, agenda detaliată aici;

Preţul pentru o sesiune (două zile) de workshop este de 350€ fără TVA. La sfârșitul cursului, veţi primi o diplomă X-Rite care va atesta participarea dumneavoastră.

Beneficiaţi de 10% discount începând cu al doilea participant de la aceiași companie.

În urma participării la aceste workshop-uri de două zile, foarte interactive și cu aplicaţii practice, veţi dobândi o întelegere generală a unui sistem de tipar digital pe format lat, respectiv a unui sistem dedicat aplicatiilor pentru industria de ambalaje și a functionalităţii procesului de producţie, precum și cunoștinţe privind implementarea practică a managementului de culoare, controlului calităţii și a tehnicilor de verificare, dar și metode de manipulare a datelor de culoare și de standardizare:

► Conţinutul este împărţit în subiecte dedicate, pentru a acoperi etapele importante ale unui proces normal de tipar digital (12 – 13 Februarie 2014), respectiv aplicatii pentru ambalaje (19 – 20 Februarie 2014).
► Diferenţa între cele două sesiuni constă în explicaţiile și aplicaţiile practice, orientate pentru fiecare tehnologie în parte.
► Scopul acestui training este acela de a evidenţia toate componenetele majore care, înţelese corespunzător ca funcţionalitate și controlate, vor asigura un proces de producţie previzibil și coerent.
► Exerciţiile practice vor asigura dobândirea abilităţilor și cunoștinţelor necesare clarificării problemelor majore întâlnite în practică, pentru o implementare armonioasă a conceptului.

Datorită numărului limitat de locuri disponibile, vă recomandăm să vă   înregistraţi acum  , completând formularul de înregistrare disponibil mai jos:

  *Pentru înregistrare trebuie efectuată plata integrală. 
Workshop-ul este susţinut în limba română.

Showroom Grup Transilvae: București, Str. Muşat Constantin nr. 63 (click aici pentru hartă).
Data limită pentru înregistrare este Vineri, 7 Februarie 2014 pentru workshop-ul Digital respectiv Vineri, 14 Februarie 2014 pentru workshop-ul Aplicaţii Ambalaje.
Ne rezervăm dreptul de anula sau comasa cursurile, în cazul în care nu se înscriu minim 3 participanţi.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853