DACORA PRINT si DIMENSE™ scot in relief designul tau prin cea mai...

DACORA PRINT si DIMENSE™ scot in relief designul tau prin cea mai inedita solutie de imprimare digitala din lume

64
0
DISTRIBUIȚI

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/formatting.php on line 4382

Comunicat de presa

Parteneriat exclusiv Dacora Print si Veika pentru tehnologia avangardista unica la nivel mondial, DIMENSE™. Embosare si imprimare digitala intr-un singur proces!

Bucuresti, 4 octombrie 2017 – Dacora Print, unul dintre cei mai mari furnizori de materiale, echipamente, service autorizat si expertiza in large format printing din Romania, anunta colaborarea cu compania lituaniana Veika UAB, producatorul noii tehnologii revolutionare si unice pe plan global – Dimense™ – pentru imprimare digitala si embosare simultana.

Lansata in anul 2016, noua tehnologie permite embosarea in acelasi timp cu imprimarea digitala a materialului, ceea ce ofera posibilitati nebanuite industriei tapetului, precum si decoratiunilor interioare. Mai mult decat atat! Depasind frontierele designului interior, noua tehnologie Dimense™ se adreseaza si pietei de semnalistica, cu o arie larga de aplicabilitate si in domeniul publicitatii indoor si packaging-ului.

Dimense™ sparge tiparele conventionale repetitive si reuseste sa creeze efectul de imagine 3D ce scoate in relief nu numai vizual, ci si tactil, modele deosebite personalizate sau chiar modele unice. “Eram de-a dreptul nemultumiti de faptul ca erau posibile doar embosarile identice si ne-am dorit sa putem crea tapete in care embosarea sa se potriveasca designului”, ne explica Dr. Aleksey Etin de la compania Veika. “Solutia pe care am gasit-o este Dimense™, deoarece cu Dimense™ pur si simplu imprimi embosand.”

Tehnologia elimina dezavantajele folosirii unui cilindru necesar pentru crearea modelului de embosare. In conditiile clasice, marimea si formatul la embosare sunt limitate la circumferinta cilindrului, fiind nevoie de productia a mii de metri patrati de material pentru a face rentabila metoda, spre deosebire de Dimense™ care se adapteaza si productiei in serie mica de noi modele ce pot fi cu usurinta testate.

“Unicitatea acestui produs consta in faptul ca poti folosi orice imagine sau propriul tau design pentru a-l realiza la diferite marimi”, a declarat specialistul in marketing de la Veika, Vadim Timofejev. “Piata digitala se schimba foarte repede, astfel ca in fiecare an asistam la diferente si noi tendinte. Scopul nostru principal este acela de a face aceasta tehnologie accesibila cumparatorilor de tapet.”

“Prin parteneriatul incheiat cu Veika pentru noua tehnologie DIMENSE™, reusim sa aducem pentru clientii nostri o noua oportunitate de dezvoltare, o solutie unica in lume, la ora actuala, in cadrul imprimarii digitale. Cu un grad ridicat de originalitate si inovatie pentru industria tapetului si a semnalisticii, DIMENSE™ poate fi implementata eficient si cu potential ridicat de profitabilitate in mai multe sectoare de activitate”, a declarat Cornel Pauna, Managing Partner la Dacora Print.

DIMENSOR este echipamentul pe care noua tehnologie DIMENSE™ functioneaza cu cerneluri ecologice si materiale de baza speciale pe care Veika le-a creat si distribuit sub numele ECODECO™.

DIMENSOR se va dezvolta sub forma a trei modele, dintre care primul disponibil pe piata din Romania incepand cu septembrie 2018 va fi modelul DIMENSOR S, care imprima si emboseaza pana la 1 mm inaltime, variind in profunzime, in functie de substrat. Cu o latime de 1.6 m, Dimensor S poate imprima color CMYK de la 6 pana la 12 treceri pentru o calitate ridicata, la viteze de maximum 20 m²/ora.

Incepand cu 2019 este programat a fi lansat pe piata europeana DIMENSOR M, ce poate imprima la viteze de pana la 100 m²/ora, iar din 2020 modelul DIMENSOR L care va printa doar la o singura trecere cu o viteza de 1 000 m²/ora.

Tehnologia DIMENSE™ ofera imprimare ecologica (fara PVC si cu cerneluri latex) rapida, intr-o paleta de culori stralucitoare si intense, adaptate nu numai domeniului designului interior, ci si cerintelor din publicitatea indoor, cu atat mai mult cu cat permite efecte speciale uimitoare precum mat, lucios, perlat pentru realizarea de proiecte de mare impact.

Aducand autenticitate, alaturi de excelenta in calitate si o aplicabilitate extinsa in cadrul decoratiunilor interioare si semnalisticii, inovatoarea tehnologie Dimense™ are un potential imens de a deveni un nou standard in productia digitala large format, permitand fiecarui specialist sa-si redimensioneze printul digital.

Despre Dacora Print
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul large format printing din Romania, Dacora Print reprezinta unul dintre cei mai importanti distribuitori de pe piata de materiale, consumabile si echipamente dedicate semnalisticii, designului interior, modei, arhitecturii si proiectarii, oferind consultanta si expertiza in service autorizat pentru produsele achizitionate.

Satisfactia clientului, inovatie, integritate, performanta si instruire continua sunt doar cateva dintre valorile pe care Dacora Print le-a asimilat si dezvoltat, de-a lungul timpului, in politica si cultura sa organizationala si pe care le pune in valoare la fiecare contact cu furnizorii si clientii sai.

Partenerii Dacora Print: Avery Denninson, Axyz, ATP Color, ChromaLuxe Colorgate, Contex, Epson, Ergosoft, ES-TE Berlin, HP, InkTec, KIP, Keundo Neolt, Neschen, Onyx, Pongs, Summa, Transmatic, Veika.

Pentru detalii, accesați: www.dacora.ro

Despre Veika UAB
Veika UAB este producator de materiale inovative dedicate tapetului, inclusiv Ecodeco™ si Dimense™, de cerneluri de imprimare pe baza de apa si solventi, precum si de materiale pentru imprimarea digitala cu jet de cerneala, gravura, serigrafie si imprimare flexografica. Aria de aplicabilitate a produselor o reprezinta industria decorarii peretilor, precum si domeniul imprimarii digitale large format. Cu sediul in Vilnius, Lituania, Veika a luat fiinta in anul 1991 si s-a extins considerabil de-a lungul anilor – construind o serie de facilitati pentru cercetare si dezvoltare, inclusiv laboratoare dedicate aplicatiilor de produs, analizelor, proiectelor pilot de imprimare si design. Veika acorda o importanta deosebita calitatii produselor sale, protejarii mediului inconjurator, sanatatii si securitatii la locul de munca, indeplinind cerintele legale si obligatiile stricte. Un accent deosebit se pune si pe prevenirea poluarii, ca parte integranta a politicii companiei. Mai multe informatii despre companie pe www.veika.lt


Warning: A non-numeric value encountered in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home4/poshpr/print-magazin.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853